maanantai 11. toukokuuta 2015




Äiti
A Mother´s love -Jim Brickman (kuunnelkaa)

Heippa rakkaat lukijat! Kuten varmasti kaikki tietävät, että eilen vietettiin kaikkien aikojen parhaimman naisen päivää eli Äitienpäivää. Jokainen varmasti vei aamulla appelsiinimehua, kroisantteja, pekonia, papuja, munakokkelia, kukkia, kortteja ja itsensä sängylle äidille ja antoi ison rutistavan halin ja oikein märän pusun? Itse en tehnyt niin.. Vein kukan ja armeijakuvan itsestäni ja äidin ulos kuvattavaksi, jotta hän saisi uuden profiilikuvan. 



Äidin merkitys meidän elämässämme on aivan uskomaton. Sitä ei välttämättä tällä hetkellä osaa ajatella, mutta sulkekaapa silmät ja kelatkaa takaisin menneisyyteen. Parhaimmat hetket, kun pidätte äitiänne kädestä kiinni... Kädestä kiinni, vaikka pelottaisi, naurattaisi, itkettäisi, suututtaisi.


Äiti huolehtii aina teistä ja katsoo tulevaisuuteen, jotta teillä olisi hyvä olla. Äiti on maailman viisaimpia henkilöitä. Äiti, on se kuka luo teihin turvallisen ja lämpöisen olon.



Hän on se kuka miettii päänsä puhki, koska haluaa, että teillä on hyvä olla. Hän on se kuka vastaa aina teille vaikka aihe olisi mikä vaan."Mikä tämä on? Miksi se on? Miten se on? Äiti rekka-auto! Äiti, tuolla on koira! Se kakkii"


 Hän on se kuka on paikalla, kun tulette harjoituksesta tai koulusta kotiin ja teidän mahanne huutaa viimeistä päivää, teitä suututtaa ja paleltaa. Se hetki, kun avaatte oven ja nenään lehahtaa pullan tuoksu ja äidin tekemiä lihapullia ja spagettia. Miten semmoinen voi pistää niin leveän hymyn huulille ja lämmön virtaamaan kehossa sydämestä muualle.


Äiti on se henkilö, kuka on sijoittanut oman elämänsä teihin. Hän tietää, että tämä sijoitus tuo voittoa aina. Ei koskaan tappiota. Äiti on se kuka on kylvänny teihin siemeniä koko elämänne, ja ne ovat lähteneet itämään. Nämä siemenet kuvastavat teidän luonnetta, persoonallisuutta ja kaikkea mitä te olette. Nämä siemenet kukoistavat tällä hetkellä ja niitä siemeniä tulee lisää joka päivä, koska äiti..


"Mothers Hold Their Children´s Hands For A While But Their Hearts Forever"


Kesä on tuloillaan ja puut alkavat ottamaan väriä. Tässä pari kuvaa satamasta! Omat kuulumiset postaan vähän myöhemmin!




Leo Mecklin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti