perjantai 26. joulukuuta 2014

Ihmeellinen kotimaa




Ihmeellinen on meidän kotimaa Suomi! Eilen 26.12 Tapsan päivänä, alle 2vk armeijaan, käytiin isän kanssa mökillä(Mikkola) katsomassa, että onko mesta enään pystyssä ja itse menin kuvailemaan tietysti.  Sää oli mitä parhaimpia. Aurinko paistoi ja taivas kirkas. Pakkasta -5 astetta ja luntaa oli miten pitääkin olla.  Kuvaileminen oli erittäin hankalaa jouluruoan vuoksi. Maha otti vastaan, kun yritin makuulteen ottaa kuvia,  mutta pystyasennossa sain hyvän tuen tämän takia. 
Muutamassa kuvassa isäni toimii mallina. Isän asenne oli mitä huikeimpia. "Harvoin mua kuvataan." "Hei isä voitko välillä mennä pois kameran edestä" "Leo meen tonne! Saatko hyviä kuvia siitä!?" " Tuu tänne! Täällä on parempi valaistus Leo. Meen tohon seisoo. Mihin katson?" En ole tiennyt, että lääkärissä voi asustaa malli.

Tosiaankin, armeija lähestyy hirveätä vauhtia ja rima on suht korkealla. Pieni(suuri) jännitys ja ahdistus iskenyt. Rukkiin olisi tarkoitus mennä, mutta en osaa suunnistaa.. Onneksi täältä Jyväskylästä lähtee läheinen kaveri henkiseksi tueksi mukaan. Läheisiä kavereita tulee varmasti ikävä, mutta olen löytänyt ratkaisun. Vaihdoin puhelulittymään. Eli loputon minuutti. Goodbye life.

Nauttikaapi kuvista!

















   Terveisin minä Leo

1 kommentti: